Vijfhuizen: Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk (video update)

Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in VijfhuizenVijfhuizen, 21 april – De brandweer moest zondagavond in actie komen voor een grote brand bij een afvalverwerkingsbedrijf in Vijfhuizen. De brand werd rond half twaalf ontdekt bij Van der Stoel containers aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen.

Al vrij snel werd de brand opgeschaald naar grote brand en meerdere brandweervoertuigen werden opgeroepen om het vuur te blussen.

Op het terrein stonden vijf grote containers in de brand. De brandweer had het vuur snel onder controle en in de omgeving zijn metingen verricht in verband met het gevaar van gevaarlijke stoffen. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.

Vorig jaar ging er omstreeks dezelfde tijd een grote loods in vlammen op.

Fotografie: Michel van Bergen
Video: Clifford Smit

Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen Grote brand bij afvalverwerker aan de Vijfhuizerdijk  in Vijfhuizen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?