Badhoevedorp: Juwelier aan de Pa Verkuyllaan doelwit van kraak

Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraakBadhoevedorp, 22 april – Een juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp is dinsdag in alle vroegte het doelwit van een kraak geweest. Twee personen zijn in de winkel geweest en hebben een aantal vitrines kapot geslagen om spullen mee te kunnen nemen. Voor bij het rolluik is een ring achtergebleven die de krakers mee hadden genomen.

Getuigen hebben de politie gebeld maar helaas konden de daders nog niet direct worden gepakt. Er is een burgernetactie gestart waarbij men aangeeft opzoek te zijn naar twee personen op twee zwarte scooters in het donker gekleed en een daarvan zou een grijze jas aanhebben. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Op 11 december 2012 was deze juwelier ook het slachtoffer van een overval, toen werden de daders vrij snel gepakt.

Fotografie: Michel van Bergen

Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak Juwelier aan de Pa Verkuyllaan in Badhoevedorp doelwilt van kraak

Misschien vindt u dit ook interessant?