Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 (video update)

Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4Hoofddorp, 20 april – Bij een ongeval op de A4 rechts zijn zondagavond drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor acht op de rijbaan richting Den haag, nabij het brugrestaurant. Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder, een 79-jarige man uit Voorschoten, van de auto vermoedelijk onwel werd en de macht over het stuur kwijtraakte.

De auto kwam in de berm en reed een lichtmast volledig uit de grond om vervolgens over de kop te slaan. De wagen kwam op zijn dak tot stilstand. Mede automobilisten hadden de slachtoffers al uit de auto gehaald. Eén van de twee passagiers, een 85-jarige vrouw uit Wassenaar moest ter plaatse gereanimeerd worden.

Vier ambulances en de traumahelikopter met het mobiel medisch team kwamen assisteren bij het ongeval. Alle slachtoffers zijn na de nodige zorg voor verdere zorg overgebracht naar ziekenhuizen in de regio. Door het ongeval waren enkele rijstroken van de A4 afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval A4 (video update)”

  1. aadjo

    Wat stoor ik mij toch mateloos aan die lachende gezichten!!! Er is wel een ernstig ongeluk gebeurd. wil je lachen, doe dat alsjeblieft niet in het zicht van een camera. Respect!

Reacties zijn gesloten.