Hoofddorp: Schaapje weer op het droge

Hoofddorp: Schaapje weer op het drogeHoofddorp, 19 april – In het water tussen de Ramaerstraat en de Geniedijk trof een passant zaterdagavond een schaap in het water. Schapen kunnen door hun vacht eigenlijk nooit zelfstandig uit het water komen en door de uitputting verdrinken ze uiteindelijk.

In afwachting van de brandweer, was een agent het water in gegaan, samen met een omstander was het gelukt om het schaap weer op het droge te krijgen. Aan een riem werd het schaap weer teruggelopen naar de Geniedijk, waar hij, net zoals de agent kon uitdruppellen. De brandweer werd afbesteld en de agent ging droge kleding halen op het bureau.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Schaapje weer op het droge Hoofddorp: Schaapje weer op het droge Hoofddorp: Schaapje weer op het droge