Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen (video update)

Vijfhuizen: Zeer grote brand in VijfhuizenVijfhuizen, 3 mei – Bij een zeer grote brand is in de nacht van donderdag op vrijdag een grote loods verwoest van Stoel Milieu op de Vijfhuizerdijk. In de loods wordt het afval verzameld wat binnenkomt en worden de recyclebare producten gescheiden.

Rond half twee werd er een brand gemeld, deze brand werd uiteindelijk opgeschaald naar een zeer grote brand. De brand was redelijk snel onder controle, het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen. De loods kan als verloren worden beschouwd. De brandweer heeft nog een jong katje uit de loods gered.

De Vijfhuizerdijk zal de komende uren vanwege de bluswerkzaamheden afgesloten blijven.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Elvin Hendriks
  • Video: Elvin Hendriks & Michel van Bergen

Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen Vijfhuizen: Zeer grote brand in Vijfhuizen Vijfhuizen: Zeer grote brand in VijfhuizenIMG_9254 IMG_9267 IMG_9298 IMG_9311 IMG_9313 IMG_9315 IMG_9363 IMG_9409

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?