Hoofddorp – Traumahelikopter landt op speelveld voor medische noodsituatie

Hoofddorp, 8 april 2018 – De hulpdiensten werden zondag net voor het middaguur opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan het Lemenburg.

Ook werd de traumahelikopter (Lifeliner 1) opgeroepen met het mobiel medisch team. De helikopter landde op een speelveld tussen het Lemenburg en de Hazenburglaan, wat overigens voor veel bekijks zorgde van buurtbewoners.

De persoon waar de hulpverlening voor opgeroepen was, is met spoed en onder begeleiding van zowel agenten van de marechaussee als politie overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het traumateam is met de ambulance meegereden.

In 2014 landde de traumahelikopter ook op hetzelfde veldje, ook ter ondersteuning van een medische noodsituatie op Lemenburg

Foto’s: Eric van Lieshout

760total visits,3visits today