Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing (foto update)

Hoofddorp, 11 april 2014 – De traumahelikopter heeft vrijdagavond veel kijkers getrokken toen deze moest landen op een speelveldje in het Lemenburg.

De traumahelikopter met het mobiel medisch team kwam de ambulancedienst assisteren bij een medisch spoedgeval en landde op een speelveldje achter de woning. Nadat de patiënt met de ambulance vertrokken was, trokken de kijkers weer massaal naar het speelveld om de helikopter te zien opstijgen.

De helikopter vloog direct door naar de verbindingsweg van de Drie Merenweg, om hier de trauma-arts weer op te pikken bij het Spaarne Ziekenhuis

Fotografie: Eric van Lieshout & Chris Soellaart

Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landing Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter landingCST_8307CST_8323CST_8354CST_8373CST_8382

 

Misschien vindt u dit ook interessant?