Vijfhuizen: Automobilist overleden bij ongeval Drie Merenweg (update)

EvL_N205 (7)Vijfhuizen, 11 maart – Een 45-jarige automobilist uit Purmerend is woensdagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval in Vijfhuizen. De man reed rond kwart voor zeven over de Drie Merenweg (n205) richting Hoofddorp toen hij vlak na de bocht bij de Polderbaan de berm raakte. Hij verloor de macht over het stuur.

De auto kwam tegen een lantaarnpaal terecht en sloeg meerdere keren over de kop en kwam op de andere rijbaan tot stilstand. De man werd bij het ongeval uit zijn wagen geslingerd.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De Drie Merenweg was volledig afgesloten voor het onderzoek. Het voertuig is na het onderzoek op de Drie Merenweg,  door de berger naar de verkeersongevallen analyse in Alkmaar gebracht voor verder onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen, Eric van Lieshout, Chris soellaart & Video Keesjan Haasnoot

Dode bij ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen Dode bij ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen Dode bij ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen Dode bij ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen EvL_N205 (1) EvL_N205 (2) EvL_N205 (3) EvL_N205 (4) EvL_N205 (5) EvL_N205 (6) EvL_N205 (7) EvL_N205 (8)CST_6954-2CST_6935-1

Misschien vindt u dit ook interessant?