Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen (video update)

Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagenHoofddorp,  11 maart – Een vrachtwagen is woensdagmiddag achterop een personenwagen gebotst.

Het ongeval gebeurde op de Kruisweg (N201) ter hoogte van de verbindingsweg naar de Drie Merenweg. Door de klapt kwam de wagen achterstevoren in de middenberm tot stilstand.

Hulpdiensten werden massaal opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Gelukkig bleek het letsel mee te vallen en hoefde de brandweer niet in actie te komen. Een oudere dame die op de achterbank zat van de personenwagen, is ter controle overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis. De bestuurder van de personenwagen en de vrachtwagen liepen geen letsel op.

De vrachtwagen kon op eigenkracht verder, de personenwagen is door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval waren in beide richtingen, één rijstrook afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout, Elvin Hendriks & Video: Keesjan Haasnoot

Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen knalt achterop personenwagen_MG_7361_MG_7359_MG_7360

Misschien vindt u dit ook interessant?