Badhoevedorp: Autobrand parkeerterrein Amperestraat

Autobrand veroorzaakt forse schade aan de Amperestraat in BadhoevedorpBadhoevedorp, 11 maart – Een geparkeerde auto heeft woensdagavond forse schade opgelopen door een brand in Badhoevedorp. De autobrand op een parkeerterrein aan de Amperestraat werd rond tien uur ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Omdat de brandweer die avond oefenavond had waren ze snel ter plekke om het vuur te bestrijden.

Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de wagen forse schade opliep. De oorzaak van de brand is nog onbekend maar brandstichting is niet uitgesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto: Michel van Bergen

Autobrand veroorzaakt forse schade aan de Amperestraat in Badhoevedorp Autobrand veroorzaakt forse schade aan de Amperestraat in Badhoevedorp Autobrand veroorzaakt forse schade aan de Amperestraat in Badhoevedorp