Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5

IMG_6939Lijnden, 11 februari – Een automobiliste is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de verbindingsweg van de A5 naar de A9. De vrouw reed op de A5 en nam de afslag A9 richting Badhoevedorp, toen ze om onbekende reden uit de bocht vloog, tegen een geleiderail aanbotste en met haar auto in tegengestelde rijrichting tot stilstand kwam.

De vrouw is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. Een mede weggebruikster heeft zich bekommert om haar hondje en deze tijdelijk mee naar huis genomen.

Door het ongeval was de verbindingsweg richting Badhoevedorp volledig afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Erik Poort

Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5 Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5 Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5 Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5 Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5 Lijnden: Vrouw gewond bij ongeval A5 IMG_6938 IMG_6939 IMG_6941 IMG_6943