Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg

Hoofddorp: Gewonde bij ongeval BennebroekerwegHoofddorp, 11 februari – Bij een ongeval op de Bennebroekerweg is woensdagochtend een bestuurder van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde vlak bij de kruising van de Rijnlanderweg, toen er een busje achterop de stilstaande wagen knalde.

Die door de klap op zijn voorganger botste en die weer op de volgende. In totaal waren vier wagens bij het ongeval betrokken.

De bestuurder, van de auto waar het busje op botste, is na de nodige medische zorg in de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Door het ongeval was de Bennebroekerweg tussen de Spoorlaan en de Rijnlanderweg in beide richtingen volledig afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg