Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven (update)

Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijvenBeinsdorp, 11 februari -Op de Hillegommerdijk heeft woensdagmiddag een grote hulpverleningsactie plaatsgevonden toen fietsers een persoon in de ringvaart zagen drijven. Hulpverleners werden massaal gealarmeerd, zoals een duikteam van de brandweer, traumahelikopter, meerdere ambulances en politie eenheden uit zowel Kennemerland als Hollands-Midden.

Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Hillegom is aan de kant voor langere tijd gereanimeerd. Later is de reanimatie overgenomen door een lucas (een automatische reanimatie machine). Hierna is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van drie politiemotoren overgebracht naar het LuMc in Leiden.

Op dit moment is het nog onduidelijk hoelang het slachtoffer in het water lag en wat er gebeurd is. De politie doet op dit moment onderzoekt.

Gedurende het onderzoek was de Hillegommerdijk voor al het verkeer afgesloten. Het is op dit moment nog steeds onduidelijk waarom of waardoor de man te water is geraakt. Daarom zoekt de politie getuigen. Mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Fotografie: Eric van Lieshout

Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven Beinsdorp: Passanten zien persoon in Ringvaart drijven