Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijding

Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijdingAalsmeer, 11 februari – Een (snor)scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Zwarteweg ter hoogte van de gemeentewerf. De scooterrijder werd door een bedrijfswagen van de Meerlanden aangetikt en hierdoor ging hij onderuit.

Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout & Marco Carels

 

Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijdingAalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijdingEvL_Zwarteweg (3)Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijding Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijding Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijding Aalsmeer: Scooterrijder gewond na aanrijding

 

Total Page Visits: 1027 - Today Page Visits: 1