Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel

Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppelLijnden, 1 februari – Een bestuurder van een personenwagen is zondagavond gewond geraakt toen hij met zijn auto in een greppel belandde.

Het ongeval gebeurde op de Hoofdweg (N520) vlak bij de Tweeduizend El, toen de bestuurder afgesneden werd door een personenwagen die hem net had ingehaald. Hierdoor raakte hij de macht over zijn stuur kwijt en kon net voorkomen dat hij de Hoofdvaart terecht kwam. De auto gleed door de berm, door het weiland en kwam in een greppel, net naast een sloot tot stilstand.

Het slachtoffer is opgevangen in de toegesnelde ambulance. De brandweer heeft de wagen veilig gesteld.

Na de nodige zorg in de ambulance, is het slachtoffer overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis.

Een berger is opgeroepen om de wagen uit de sloot te halen.

Fotografie: Eric van Lieshout & Chris Soellaart

CST_6357-1 CST_6359-2 Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel Lijnden: Automobilist wordt afgesneden en belandt in greppel

Total Page Visits: 1126 - Today Page Visits: 1