Aalsmeer: Dronken bestuurder belandt in water van Cleeffkade

RF_Cleeffkade (6)Aalsmeer, 1 januari – Omstreeks 20:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto te water op de Cleefkade in Aalsmeer. Gezien de ernst van de melding werd ook direct het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam en de brandweerduikers van Amstelveen gealarmeerd.

Bij aankomst bleken de bestuurder en de bijrijder al uit het voertuig geholpen door de politie. Beide mannen zijn ongedeerd. De politie heeft beide mannen aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werd een vrouw met kind aangehouden, die verderop tegen een wagen was gereden. Dit was gezien door een getuige die de politie erop attendeerde. De vrouw, die ook teveel drank op had, stribbelde erg tegen. De vrouw is in de handboeien geslagen en naar het bureau overgebracht.

Later in de avond zijn een berger en een gespecialiseerd bedrijf met duiker ter plaatsen gekomen om de auto te op te halen.

Fotografie: Rob Franken en Chris Soellaart.

CST_6310-1 CST_6313-2 CST_6325-3 CST_6344-4 CST_6348-5 RF_Cleeffkade (1) RF_Cleeffkade (2) RF_Cleeffkade (3) RF_Cleeffkade (4) RF_Cleeffkade (5) RF_Cleeffkade (6) RF_Cleeffkade (7) RF_Cleeffkade (8) RF_Cleeffkade (9)

Total Page Visits: 918 - Today Page Visits: 1

One Thought to “Aalsmeer: Dronken bestuurder belandt in water van Cleeffkade”

  1. Peter

    Die is niet het water op de Van Cleeffkade, maar langs de Uiterweg.

Comments are closed.