Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg

Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de UiterwegAalsmeer, 1 februari – De brandweer werd zondagmiddag opgeroepen voor een brand bij pension Foma op de Uiterweg. Achter het pension onder een uitbouw had iets vlam gevat, vermoedelijk een afvalbak, maar dat was niet helemaal duidelijk. Het meeste was al geblust, maar de brand was verder gegaan in het isolatie materiaal. De brandweer heeft diverse panelen losgetrokken en de brand geblust.

Vanwege de locatie en dat het pand een pension is, werden er door de brandweer extra brandweervoertuigen opgeroepen, waaronder brandweer Rijsenhout en Hoofddorp. Deze waren uiteindelijk gelukkig niet nodig.

De bewoners van het pension stonden allemaal buiten, er raakte niemand gewond.

Fotografie: Eric van Lieshout

Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg Aalsmeer: Brand bij pension Foma op de Uiterweg

Misschien vindt u dit ook interessant?