Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen

Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagenHoofddorp, 31 januari – Een Poolse vrachtwagenchauffeur is zaterdagmiddag zwaar gewond geraakt op parkeerplaats Den Ruygenhoek aan de A4. De chauffeur was gezellig met een collega aan het drinken geslagen, toen hij in de cabine wilde klimmen ging het fout en viel hij achterover met zijn hoofd op het asfalt. Collega’s schoten de flink bloedende collega te hulp.

Diverse hulpverleners, waaronder de politie, diverse ambulances en de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval. Na de nodige medische zorg is het slachtoffer met spoed, in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens collega’s van de chauffeur had hij minimaal een liter wodka op.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen

5 Thoughts to “Hoofddorp: Dronken chauffeur zwaargewond na val van vrachtwagen”

 1. saskia

  @moi, mee eens, daarom schreef ik ook “als”. Echter, op de foto’s lijkt het of de hulpverlening aan de bestuurderskant bezig is. Lijkt mij dat een aanwijzing dat de chauffeur aan die kant wilde instappen. Maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Hoop dat meneer volledig zal herstellen.

 2. Moi

  @saskia
  Inderdaad ”ALS”.
  Er staat nergens dat hij van plan was te gaan rijden.

 3. saskia

  Als hij minimaal een liter wodka had gedronken en van plan was zelf te gaan rijden, hadden er misschien wel veel meer slachtoffers kunnen vallen dan alleen hijzelf.

 4. Moi

  @ its me
  Als ik het bericht zo lees dan rijdt hij wel iets langer dan ”de eerste uren” niet.

 5. its me

  Wat een zatlap. Een ding is zeker hij rijdt de eerste uren niet

Comments are closed.