Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval

Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongevalLijnden, 27 december – Bij een ongeval op de Schipholweg is zaterdagochtend een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 7.00 uur op de kruising met de Hoofdweg, toen een bedrijfsbusje en een personenwagen met elkaar in botsing kwamen.

Beide bestuurders zijn in de toegesnelde ambulances gecontroleerd, één bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis, de ander is overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis.

Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval was de Schipholweg tussen de IJweg en Hoofdweg afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval Lijnden: Gewonde en flinke schade bij ongeval