Hoofddorp: Inbrekers actief in Hoofddorp

InbrekerHoofddorp, 27 december – Op vrijdag zijn inbrekers actief geweest in Hoofddorp. Overdag kwamen er drie inbraakmeldingen bij de politie binnen.

Bij een woning aan de Colonnade bleek het slot van de voordeur geforceerd te zijn. Omdat de deur van binnenuit ook op de knip zat, kon de inbreker niet naar binnen komen. Het bleef hier bij een poging.

De inbrekers hadden net zomin geluk bij een woning aan de Mary Zeldenruststraat. Hier werd het slot uit de achterdeur geforceerd. Maar ook in dit geval bleek de deur van binnenuit op de knip te zitten.

Wel lukte het om binnen te komen in een woning aan de Schoonenburgsingel. Hier werd het slot uit een achterdeur geforceerd. De daders doorzochten het hele pand en gingen er in ieder geval vandoor met een laptop een camera en sieraden.