Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken

Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestokenHoofddorp, 27 december – In een appartementencomplex aan het Rottumeroog heeft een brandend bankstel voor veel overlast gezorgd. Het bankstel stond in het trapportaal en is door onbekenden in de brand gestoken.

Ondanks het snelle handelen van de brandweer, heeft het brandende bankstel voor flinke rookoverlast gezorgd in het trapportaal en de bovenliggende woningen. De brandweer heeft het trapportaal en de bovenliggende woningen geventileerd met een overdruk ventilator.

Het bakstel stond al geruime tijd, tot ergernis van andere bewoners in het trapportaal, vermoedelijk achtergelaten door een vertrokken bewoner. Volgens een bewoner is dit de tweede keer, dat achtergelaten huisraad in de fik wordt gestoken.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken Hoofddorp: Bankstel in trapportaal in de fik gestoken