Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex

Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplexRijsenhout, 26 december – In een opslagruimte van een kassencomplex heeft vrijdagavond een brand gewoed.

De brandweer werd rond 18.45 uur gealarmeerd voor een brand in een kassencomplex, omdat er veel telefoontjes binnen kwamen bij de brandweer, werd er direct opgeschaald naar een middelbrand. Bij aankomst bleek er een brand te woeden in een ruimte waar brommers zijn opgeslagen. De brandweer heeft het vuur geblust.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie stelt de eigenaar van de opslag in kennis, zodat deze voor afdichting kan zorgen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex Rijsenhout: Brand in opslagruimte kassencomplex