Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartlaan

Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven GoedhartlaHoofddorp, 30 september – Bij een ongeval op de van Heuven Goedhartlaan zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur op de kruising van Heuven Goedhartlaan met de Grote Belt toen een bedrijfswagen van de Meerlanden botste tegen een personenwagen.

Twee ambulances en de brandweer waren opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. De brandweer heeft beide voertuigen veilig gesteld en het ambulancepersoneel geassisteerd met één slachtoffer. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst versleept. Het verkeer ondervond enige hinder omdat het kruispunt geblokkeerd was en in beide rijrichtingen was maar 1 rijstrook beschikbaar.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de van Heuven Goedhartla