Abbenes: Auto rijdt sloot in na frontale aanrijding losgeschoten aanhanger

Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhangerAbbenes, 30 september – Een automobilist is dinsdagochtend met zijn auto in het water naast de Lisserweg terechtgekomen.

De automobilist kwam vanaf de kant van de Hoofdweg en ging richting de A44, toen hij halverwege frontaal op een losgeschoten aanhanger botste en vervolgens in het water terecht kwam.

Hulpdiensten kwamen massaal op het ongeval af om hulp te bieden. De bestuurder van de auto kon op eigen kracht uit de auto komen en met behulp van mede weggebruikers kon hij op de kant komen. Na uitvoerige controle in ambulance, hoefde de bestuurder niet mee, hij is met beenletsel opgehaald door een familielid.

De opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen.

De aanhanger was losgeschoten van een bedrijfswagen, toen ze over een flinke hobbel reden. Hoe de aanhanger kon loskomen is niet duidelijk, de bedrijfswagen met aanhanger kwam uit Drente en was bijna op zijn bestemming.

Door het ongeval en de berging van de aanhanger en auto, was de Lisserweg volledig afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger Abbenes: Auto bots frontaal op losgeschoten aanhanger