Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue

EvL_Beechavenue (6)Rozenburg, 30 september – Op de kruising Beechavenue en de Aalsmeerderweg zijn dinsdagmiddag twee personenwagen tegen elkaar gebotst. Ondanks de flinke schade, kwamen alle inzittenden er met de schrik vanaf. De inzittenden zijn wel allemaal voor de zekerheid door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

Gelukkig hoefde niemand mee want iedereen was op zoek naar een parkeerplaats om later te gaan vliegen. Inzittenden zijn door de marechaussee met een busje opgehaald om naar de vertrekhal te brengen. Beide wagens zijn afgesleept.

Op deze kruising gebeuren veel ongevallen, onze teller staat nu op 13 stuks vanaf december 2012.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue EvL_Beechavenue (6) Rozenburg: Zoveelste ongeval op het Beechavenue