Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201

Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201Aalsmeer, 30 augustus – Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de N201 ter hoogte van de Legmeerdijk.

Omdat in eerste instantie de melding bij de hulpdiensten binnen kwam, dat er een auto van het talud was gereden, werd ook het mobiel medisch team uit Amsterdam opgeroepen.
Dit was niet het geval, een auto was tegen het talud aangereden omdat de bestuurder in slaap was gevallen. De brandweer heeft het slachtoffer uit zijn auto moeten knippen.

De automobilist kwam uit de richting van Schiphol-Oost en reed richting Uithoorn, ter hoogte van de kruising is hij in slaap gevallen.
Het slachtoffer is door ambulance personeel naar het ziekenhuis vervoerd.
De N201 richting Uithoorn is enige tijd afgesloten geweest vanwege het ongeval en sporen onderzoek door de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie.

Fotografie: Rob Franken en Marco Carels

Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201 Aalsmeer: Bestuurder valt in slaap op de N201