Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinderplas verdwijnen (video update)

Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnenAalsmeer, 30 augustus – Op de Stommeerweg is zaterdagmiddag een wagen met boottrailer in het water van de Westeinderplas gegleden. De eigenaar van de wagen het net een boot te water gelaten om een proefvaart te maken.

Terwijl beide personen met de boot bezig zijn, zien ze de auto, die in de versnelling en op zijn handrem staat met vier geblokkeerde wielen onder water verdwijnen. Beide heren konden niet meer uitrichten, alleen hun boot vasthouden waar ze twee jaar lang aan gewerkt hebben.

De brandweer kwam met twee voertuigen assisteren, maar konden eigenlijk niets betekenen. Besloten werd om de brandweerduikers uit Amstelveen te laten komen en een bergingsvoertuig. Een brandweerduiker is het water ingegaan en heeft de kabel van het bergingsvoertuig aan de wagen bevestigd en gecontroleerd of de trailer vrij lag.
Het bergingsvoertuig heeft de wagen weer op het droge getrokken.

Fotografie: Eric van Lieshout

Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinder verdwijnen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Aalsmeer: Eigenaar ziet auto in Westeinderplas verdwijnen (video update)”

  1. Wordt een duur ‘duik’ bootje …..

    Is een verradelijke helling daar: ook al eens gestaan, maar toen
    in de bus gebleven tijdens de ‘lancering’ van de boot.

    Geen alternatieven om de auto te borgen aan een punt op de wal ?
    Daar toen niet echt op gelet.

Reacties zijn gesloten.