Hoofddorp: Gewonde en ravage na aanrijding N201

Hoofddorp: Gewonde en ravage na aanrijding N201Hoofddorp, 30 augustus – Bij een ongeval op de kruising N201 met het Leenderbos is zaterdag één persoon gewond geraakt. Op de kruising botsten twee personenwagens tegen elkaar, de schade was enorm en een vrouw is door de ambulancedienst ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Beide wagens moesten versleept worden. Door het ongeval was het kruispunt voor het verkeer vanuit de kant van Heemstede afgesloten en werd het verkeer omgeleid.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_LeenderbosN201 (1) EvL_LeenderbosN201 (2) Hoofddorp: Gewonde en ravage na aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde en ravage na aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde en ravage na aanrijding N201 Hoofddorp: Gewonde en ravage na aanrijding N201