Badhoevedorp: Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving

 

Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuivingBadhoevedorp, 16 juli – De Schipholweg tussen de Hoofdweg en de Amsterdamse Baan is woensdagavond helemaal afgesloten nadat de weg is weggeschoven. Op dit moment zijn er werkzaamheden vanwege de omlegging van de A9 om Badhoevedorp heen. Een grote berg zand voor de nieuwe weg is verzakt.

Een elektriciteitshuisje is helemaal naar beneden geschoven en de weg, die normaal helemaal recht is, heeft nu een soort S bocht. Een deel van het zand welke onder de weg lag is naar een naastgelegen sloot verschoven.

Omdat de berg nog steeds aan het schuiven is en de Schipholweg zwaar beschadigd is geraakt is deze helemaal afgesloten. Het is nog onduidelijk wanneer de weg weer open kan.

Fotografie: Michel van Bergen

Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving Schipholweg (N232) afgesloten na wegverschuiving