Schiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijding

Schiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost, 16 juli – Een scooterrijdster is woensdagavond ernstig gewond geraakt na een ongeval. Het ongeval gebeurde op de Fokkerweg ter hoogte van de Bosrandbrug, toen de vrouw op de scooter de weg overstak bij de oversteekplaats.

Tijdens het oversteken is de vrouw aangereden door een personenwagen. Diverse hulpverleners, waaronder het mobiel medisch team met de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval. Na de nodige medische zorg is de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, de trauma-arts is met de ambulance meegereden.

De vrouw vervoerde ook twee dieren, een hondje en een kat, beide kwamen er op het oog ongeschonden van af, ze zijn opgehaald door de dierenambulance.
De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Door het ongeval en de afhandeling was het stuk Schipholdijk komende vanaf de Schipholweg afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Chris Soellaart

Schiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingSchiphol-Oost: Scooterrijdster ernstig gewond na aanrijdingCST_4363-1CST_4366-1