Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt

Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaaktBadhoevedorp, 16 juli – Ongeveer 12 uur na de ontdekking van de kapotte watertransportleiding in de Burgemeester van Amersfoortlaaan, zijn de herstelwerkzaamheden in volle gang. De boom die vanochtend dreigde om te vallen is gerooid.

Waternet is nu bezig met het verwijderen van het asfalt om bij de leiding te komen. Volgens een medewerker van waternet is het de bedoeling om vandaag nog de schade aan de leiding, die 56 cm in diameter is, te inventariseren zodat morgen met de juiste spullen de reparatie kan beginnen.

De verwachting is dat morgen aan het einde van de middag, de leiding weer gemaakt is. Hierna kan het gat gedicht worden en kan de gemeente een tijdelijk bestrating aanleggen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt Badhoevedorp: Kapotte waterleiding morgen weer gemaakt

Misschien vindt u dit ook interessant?