Vijfhuizen: Aanrijding op de Drie Merenweg

Botsing tussen twee voertuigen op de Drie Merenweg (N205) bij VijfhuizenVijfhuizen, 17 juli – Op de Drie Merenweg zijn donderdagmiddag twee personenwagens met elkaar in botsing gekomen. Nabij de verkeerslichten van de Schipholweg, botste een wagen achterop zijn voorganger.

Omdat er vermoedelijk iemand in één van de auto’s bekneld zou zitten, werd ook de brandweer gealarmeerd. Eenmaal bij het ongeval aangekomen, bleek dit niet het geval. Uiteindelijk is één persoon in de ambulance gecontroleerd, zij hoefde verder niet mee.
Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval waren 4 rijstroken afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Vijfhuizen: Aanrijding op de Drie Merenweg Vijfhuizen: Aanrijding op de Drie Merenweg Vijfhuizen: Aanrijding op de Drie Merenweg Vijfhuizen: Aanrijding op de Drie Merenweg Vijfhuizen: Aanrijding op de Drie Merenweg Botsing tussen twee voertuigen op de Drie Merenweg (N205) bij Vijfhuizen Botsing tussen twee voertuigen op de Drie Merenweg (N205) bij Vijfhuizen Botsing tussen twee voertuigen op de Drie Merenweg (N205) bij Vijfhuizen Botsing tussen twee voertuigen op de Drie Merenweg (N205) bij Vijfhuizen

Misschien vindt u dit ook interessant?