Hoofddorp: Roodlicht controle Taurusavenue

Hoofddorp: Rood licht controle TaurusavenueHoofddorp, 7 mei – De politie heeft woensdagochtend, in de ochtendspits, weer een controle gehouden op het kruispunt Taurusavenue met de Rijnlanderweg. De politie controleert al ruim een week op dit kruispunt naar aanleiding van enkele ernstige ongevallen.

Enkele dagen na de opening afgelopen december, was er al een ernstige aanrijding te betreuren. Hierbij kwam een auto op zijn dak in de naast gelegen sloot terecht. Op 30 maart was er in de nacht nog een flinke aanrijding en op 26 april werd een scooter geschept door een personenwagen. Bij de laatste aanrijding raakte een 17-jarige Hoofddorper zwaar gewond.

Tijdens de korte controles de afgelopen periode zijn er al meer dan 20 automobilisten bekeurd voor het negeren van het rode verkeerslicht ( โ‚ฌ 230,- ), maar zijn er ook bekeuringen uitgeschreven voor bijvoorbeeld linksaf slaan, terwijl dit niet mag.

De gemeente wil dat het kruispunt veiliger wordt en doet onderzoek naar passende maatregelen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Rood licht controle Taurusavenue Hoofddorp: Rood licht controle Taurusavenue Hoofddorp: Rood licht controle Taurusavenue Hoofddorp: Rood licht controle Taurusavenue Hoofddorp: Rood licht controle Taurusavenue Hoofddorp: Rood licht controle Taurusavenue

Total Page Visits: 1284 - Today Page Visits: 1

2 Thoughts to “Hoofddorp: Roodlicht controle Taurusavenue”

  1. roland

    Zeker mijn ongeval vergeten in Januari waarbij mijn auto total loss werd gereden door iemand die hard door rood reed :-S

    1. Nog een ongeval, nee die heb ik gemist, geen fotograaf bij geweest.

Comments are closed.