Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp

Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in HoofddorpHoofddorp – 30 maart – Bij een aanrijding tussen een (politie)busje en personenwagen in Hoofddorp is maandag in alle vroegte een persoon gewond geraakt. Rond kwart over twee kwamen het busje en de personenwagen op het kruispunt van de Taurusavenue met de Rijnlanderweg met elkaar in botsing. Het busje kwam tegen een verkeerspaal tot stilstand.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Rijnlanderweg was hierdoor afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp Gewonde bij aanrijding Taurusavenue in Hoofddorp

 

Misschien vindt u dit ook interessant?