Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto

Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van autoHoofddorp, 1 april – Bij een aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan is een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond kwart over tien op de kruising Graan voor Visch. De motorrijder kwam vanaf de kant van het station en botste op de kruising vol in de zijkant van een personenwagen. Medeweggebruikers boden direct hulp aan de motorrijder.

Na de nodige medische zorg van het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het wegdek schoongemaakt en de bergingsdienst heeft beide voertuigen opgehaald.

Door het ongeval was een deel van de van Heuven Goedhartlaan afgesloten, dit gaf flinke hinder, omdat dit al de omleidingsroute was naar het centrum van Hoofddorp.

In mei 2011 gebeurde er een soortgelijk ongeval met een motor op dit kruispunt, bij dat ongeval kwam de motorrijder om het leven.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto Hoofddorp: Motorrijder klapt vol op zijkant van auto