Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue (update)

Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval TaurusavenueHoofddorp, 26 april – Bij een ongeval op de kruising Rijnlanderweg met het Taurusavenue zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zo rond kwart over één toen een snorscooter het Taurusavenue overstak en vol geschept werd door een personenwagen.

Op de scooter zaten twee personen die met een flinke smak op het asfalt terecht kwamen. Drie ambulances kwamen hulp bieden bij het ongeval en na de nodige zorg, zijn beide opzittende van de snorscooter naar het VuMc in Amsterdam overgebracht. Eén van de personen raakte hierbij zwaargewond.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval om de toedracht van dit ongeval te achterhalen. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd en worden later door de VOA technisch onderzocht.

Laatste update: 26-04-2014 | 09:42 (politie persbericht)

Aanrijding met ernstig letsel

Hoofddorp – Zaterdagnacht om kwart over één vindt er een aanrijding plaats op de Taurusavenue. Een auto met een 19-jarige bestuurder uit Haarlem komt over de rijbaan van de Taurusavenue. Hij komt uit de richting van Station Hoofddorp en rijdt in de richting van de Rijnlanderweg.

De bestuurder van een bromfiets, waarbij het nog onbekend is wie er op dat moment rijdt, komt over de Rijnlanderweg uit de richting van de N201 en wil rechtdoor naar de Geniedijk. Op de Taurusavenue komen zij met elkaar in aanrijding. De berijders van de scooter zijn een 16-jarige inwoner uit Amsterdam en een 17-jarige inwoner uit Hoofddorp.

De laatste is in zeer kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Op dit moment is de toedracht van het ongeval nog niet duidelijk. De politie doet hier verder onderzoek naar. Getuigen worden gevraagd zich te melden bijde politie in Hoofddorp via 0900 – 8844. Anoniem mag ook op 0800 – 7000.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval Taurusavenue (update)”

 1. Henk

  Yep, vroeger was alles beter!

 2. Tardus

  DIe hele Taurusavenue is gevaarlijk, daar gaat nog veel ellende plaatsvinden komende jaren.
  Het wordt gepropageerd als de nieuwe route naar het centrum, is tweebaans en nodigt uit tot hogere snelheden terwijl tegelijkertijd een aantal afritten van bedrijven er zonder in/uitvoegstroken op uitkomt.STaan ze plots voor je op hun rem om een afrit in te gaan, erg fijn….

  Regelmatig gebruiken vrachtwagens de rijbaan als laad en losplek, blokkeren een rijbaan en liefst in de ochtendspits zodat alles lekker vastloopt.

  Bij genoemde kruising mag je niet linksafslaan de rijnlanderweg op, maar ik heb zelf al 3x in een week tijd meegemaakt dat een tegenligger op de taurusavenue toch linksafsloeg (en dus de tegenliggende rijbaan daar vol mee kruist) zonder voorrang te verlenen. Je moet dan hard remmen en maar hopen dat men achter je ook oplet.

  Die hele constructie met de nieuwe N201 is gewoon een flinke verslechtering op dit gebied, waarom niet gewoon tpv de oude N201 laten liggen en daar de route naar het centrum die er destijds ook al was, intact laten? dat liep ook prima en was meer overzichterlijk en vooral veiliger.

Reacties zijn gesloten.