Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in (video update)

Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water inAalsmeer, 27 april – Een automobilist is zondagochtend op de Oosteinderweg tegen een geparkeerde auto gereden. Door de klap schoot deze wagen 20 meter verderop in de naastgelegen sloot. De bestuurder is met behulp van de brandweer uit zijn wagen gehaald.

Het slachtoffer op de brancard maakte problemen tegen de hulpverleners en is geboeid op de brandcard de ambulance ingegaan. Agenten zijn met de ambulance meegereden. De Poolse bestuurder is met onbekend letsel, met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Duikers van de brandweer hebben het water afgezocht om uit te sluiten dat er meer slachtoffers waren.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoek het ongeval, een kraanwagen van de politie heeft de wagen uit het water gehaald. Door het ongeval was de Oosteinderweg helemaal afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water inSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Aalsmeer: Auto schiet door aanrijding het water in (video update)”

  1. Siebren

    Zeker weer bezopen? en nog amok maken ook.
    Hup de grens over gooien.

  2. Tardus

    “Duikers van de brandweer heeft het water afgezocht om uit te sluiten dat er meer slachtoffers waren.”

    Hmmzzz :
    “Duikers van de brandweer hebben het water afgezocht om aanwezigheid van verdere slachtoffers uit te sluiten.”

    ;-)

Reacties zijn gesloten.