Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201

IMG_4851Schiphol-Rijk, 27 april – Bij een ongeval op de Rijkerdreef (N201) is zondagmiddag een auto over de kop geslagen. De automobilist kwam vanaf de kant van de Waterwolftunnel en reed richting Hoofddorp. De bestuurder raakte om onbekende reden de macht over het stuur kwijt en schoot over de verhoogde middenberm.

Hierdoor werd hij als ware gelanceerd, en kwam op zijn zijkant op de tegengestelde weghelft tot stilstand. Brandweer, diverse ambulances en de politie kwamen assisteren bij het ongeval. Wonder boven wonder raakte niemand gewond bij het ongeval, de geschrokken bestuurder is in de ambulance gecontroleerd, maar liep geen letsel op bij het ongeval.

De auto lekte vloeistoffen en vervoerde onder andere verf, de brandweer heeft dit weten in te dammen. De auto is door de bergingsdienst afgevoerd. Het wachten was op een veegwagen om het wegdek te reinigen. Door het ongeval was dit stuk geruime tijd voor al het verkeer afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel

Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 Schiphol-Rijk: Auto slaat over de kop op de N201 IMG_4849 IMG_4851 IMG_4861

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?