Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden (video update)

Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewondenBoesingheliede, 18 maart – Bij een ongeval op de N232 (Schipholweg) zijn dinsdagavond rond tien uur twee gewonden gevallen. Beide personen zaten in een personenwagen die tegen een boom aan botste.

Bij het ongeval waren voor zover bekend geen andere weggebruikers betrokken. Drie ambulances en het traumateam uit Amsterdam kwamen ter plaatse. De brandweer heeft de bestuurster uit de wagen bevrijd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was de Schipholweg tijdelijk in beide richtingen afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden Boesingheliede: Auto botst op boom, twee gewonden

Misschien vindt u dit ook interessant?