Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofd

Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofdBadhoevedorp, 19 maart – Een automobilist heeft woensdagmiddag op de kruising Zonnekruidweg met de Sloterweg een vrachtwagen over het hoofd gezien. Het ongeval gebeurde rond twee uur toen de automobilist de weg opdraaide en tegen de zijkant van de vrachtwagen botste.

Vervolgens werd de wagen op de vluchtheuvel geslingerd.

Geen van de inzittenden raakte gewond, wel raakte de personenwagen flink beschadigd en lekte vloeistof. De brandweer heeft het wegdek schoon gemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de wagen afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

 

Automobilist botst tegen vrachtwagen op de Sloterweg Automobilist botst tegen vrachtwagen op de Sloterweg Automobilist botst tegen vrachtwagen op de Sloterweg Automobilist botst tegen vrachtwagen op de Sloterweg Automobilist botst tegen vrachtwagen op de Sloterweg Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofd Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofd Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofd Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofd Badhoevedorp: Automobilist ziet vrachtwagen over het hoofd

 

Misschien vindt u dit ook interessant?