Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan

Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de PaxlaanHoofddorp, 18 maart – Op de Paxlaan ter hoogte van de Kruisweg is dinsdagavond een personenwagen op zijn voorligger gebotst. Brandweer, twee ambulances en diverse politie voertuigen kwamen hulp bieden omdat de melding was dat er een persoon bekneld in een auto zou zitten.

Gelukkig bleek dit niet het geval en heeft de brandweer geassisteerd bij het ongeval. De bestuurster van de voorste wagen is met de nodige zorg uit de auto gehaald en in de ambulance gecontroleerd. Ondertussen heeft de brandweer de auto veilig gesteld. Na uitvoerig onderzoek in de ambulance, hoefde de bestuurster niet mee naar het ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan Hoofddorp: Kop-staart aanrijding op de Paxlaan

 

Misschien vindt u dit ook interessant?