Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto (video update)

Hoofddorp: Ambulance botst achterop autoHoofddorp, 13 januari – Bij een ongeval op de van Heuven Goedhartlaan is maandag aan het begin van de middag een bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het slachtoffer stopte voor de verkeerslichten op de kruising met de Asserweg, toen een ambulance achterop botste.

De bemanning van de ambulance verleende direct eerste hulp aan het slachtoffer die last van haar nek had. Terwijl collega’s opgeroepen werden om te assisteren, werd ook de brandweer gealarmeerd omdat de ambulance flink rookte uit het motorgedeelte. Het slachtoffer is in een tweede ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de ambulance gecontroleerd, maar van brand was geen sprake. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. 

De ambulance had geen patiënt aan boord en reed niet met zwaailichten en sirene.

De chauffeur van de ambulance heeft van zijn collega een troostbeertje voor de schrik ontvangen. Dezelfde ambulance was op 23 augustus ook al betrokken bij een aanrijding.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

6 gedachten over “Hoofddorp: Ambulance botst achterop auto (video update)”

  1. Moi

    Misschien moet iedereen die bij een ongeval betrokken raakt dan maar zijn/haar rijbewijs opnieuw halen…

    Maar even serieus, mensen blijven mensen dus ongevallen zullen blijven gebeuren. Dat het hier toevallig om een ambulance gaat en dan ook nog eens om dezelfde als in augustus zegt niets over het niveau van de bestuurders.

  2. Lily

    Misschien moeten die ambulancechauffeurs hun rijbewijs opnieuw halen? Zijn al vaker bij ongeluk betrokken blijkbaar?

    1. Er staat dat de ambulance eerder bij een aanrijding betrokken was, maar dan wel met een andere bemanning….

  3. Moi

    Prima dat mensen aangeven dat er info ontbreekt, maar vertel er dan ook bij wat er wel echt gebeurt is of welke info niet correct is of ontbreekt.

    Verder een lullig ongevalletje waarvan er meerdere per dag gebeuren, alleen dit keer toevallig met een ambulance.
    Hoop dat het eventuele letsel van de vrouw meevalt.

  4. Beetje jammer dat deze info dus uit eerste hand is…… ben wel nieuwsgierig wat er dan verzonnen is.

  5. onbekend

    Beetje jammer dat er foute informatie wordt verspreid. Als er verder niets te melden is moet je het er niet bij verzinnen.

Reacties zijn gesloten.