Cruquius: Brommobiel te water (foto update)

Cruquius: Brommobiel te waterCruquius, 13 januari – Op de Spaarneweg in de Cruquius is deze keer een brommobiel van de weg geraakt en in de naast gelegen sloot terecht gekomen. Het ongeval gebeurde in de beruchte bocht waar regelmatig auto’s de bocht uitvliegen.

De bestuurster kwam vanaf de Spieringweg, is in de berm terecht gekomen en is hierdoor de macht over het stuur kwijtgeraakt. De bestuurster kwam er behalve met een nat pak, ongeschonden vanaf. De vrouw is in de ambulance nagekeken en door de politie in een busje naar huis gebracht.

De brommobiel is door de brandweer uit het water gehaald en op de kant gezet. Omdat het een brommobiel is, moet mevrouw zelf voor het vervoer van het voertuig zorgen, bij auto’s zit dit standaard in de verzekering, bij brommers niet.

De laatste keer dat hier een auto in het water lag was op 3 januari.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te water Cruquius: Brommobiel te waterWederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquis Wederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquis Wederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquis Wederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquius Wederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquius Wederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquius Wederom voertuig te water langs de Spaarneweg in de Cruquius