Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad

Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspadHoofddorp, 11 januari – Bij een ongeval op het fietspad van de Hoofdweg, na bij het fietstunneltje onder de van Heuven Goedhartlaan, zijn twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde iets over zessen, toen een scooterrijder bovenop een tegemoet komende fietser botste.

Beide opzittende kwamen ten val. De jonge vrouw is door de toegesnelde agenten gefixeerd, tot de ambulance die uit Haarlem moest komen, gearriveerd was. Na de eerste medische zorg in de ambulance zijn beide slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de fiets als de scooter zijn door een politiebusje opgehaald en op het bureau gestald.

Op 13 november gebeurde er een soortgelijk ongeval aan de andere kant van het tunneltje, op 5 december 2013 was er op exact dezelfde plek ook al een aanrijding tussen een scooter en een fietser, de verfmarkeringen van het onderzoek van de voa waren nog duidelijk zichtbaar.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad

 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?