Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad

Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspadHoofddorp, 5 december – Bij een ongeval op de Hoofdweg zijn donderdagochtend twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op het fietspad nabij het fietstunneltje onder de van Heuven Goedhartlaan.

Een scooter botste frontaal op een fietser, de scooterrijder werd gelanceerd en kwam met een smak op de tegels terecht. De bestuurder van de scooter raakte hierbij ernstig gewond. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie hebben het ongeval in onderzoek. Zowel de scooter als de fiets zijn door de politie meegenomen naar het bureau.

Ook bij dit fietstunneltje gaat het met grote regelmaat fout, het laatste ongeval was hier op 13 november.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad Hoofddorp: Twee gewonden bij aanrijding op fietspad SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Misschien vindt u dit ook interessant?