Hoofddorp: Sint vast op het dak

Hoofddorp: Sint vast op het dakHoofddorp, 5 december – Bij Basisschool Thabita moest donderdagochtend de politie eraan te pas komen om Sinterklaas met zijn Pieten van het dak te halen. Zo merk je dus dat de Sint weer een jaartje ouder is geworden, volgens de Sint zaten ze al sinds gisteren op het dak.

In grote paniek werd er 112 gebeld omdat de storm steeds heviger werd en de Sint van het dak dreigde te waaien.

Met zwaailichten en sirene kwam de politie, bijgestaan door enkele pieten, de Sint van het dak redden. De stoere agent klom met gevaar voor eigen leven op het dak en probeerde de Sint via de ladder naar beneden te krijgen. Dit mislukte, de Sint weigerde. De oplettende agent vond op het dak een deur, die gelukkig open ging, waardoor de Sint en zijn gevolg veilig het dak konden verlaten.

Gelukkig voor alle kinderen, kon het feest toch nog beginnen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak Hoofddorp: Sint vast op het dak

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Sint vast op het dak”

  1. tja

    Jammer dat er niets is geschreven over het ongeval met de ladder, dat op de kleine kleuters viel

  2. wind-piet

    Had hem laten staan, had vanmiddag vanzelf wel van het dak gewaaid. scheelt de moeite van die ladder pakken :-)

  3. aren

    Gelukkig is alles goedgekomen.
    Eind goed al goed.

Reacties zijn gesloten.