Hoofddorp: Scooter onderuit door kerende auto

Hoofddorp: Scooter onderuit door kerende autoHoofddorp, 20 december – Een scooter is vrijdagavond onderuit gegaan op het Burgemeester van Stamplein. Het ongeval gebeurde door een auto die via het zebrapad wilde keren en een passerende scooter over het hoofd zag.

De scooter klapte tegen de zijkant van de auto en beide opzittenden kwamen ten val. Beide personen werden opgevangen door passanten, beide personen liepen schaaf en snijwondjes op en de passagiere is in de ambulance behandeld, maar hoefde niet mee voor verdere zorg.

Met grote regelmaat gebeuren hier kleine ongelukken doordat automobilisten even snel via de zebrapaden keren, terwijl dit pas bij de rotonde mag. De gemeente heeft al een wegafscheiding afgelopen jaar gemaakt, maar dat ging niet bij de voetgangersoversteekplaatsen.

Fotografie: Eric van Lieshout & Joey Slikkerveer

 

Hoofddorp: Scooter onderuit door kerende auto Hoofddorp: Scooter onderuit door kerende auto Hoofddorp: Scooter onderuit door kerende autoIMG_1821 IMG_1823 IMG_1824

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Scooter onderuit door kerende auto”

  1. Vermeulen

    Nog maar eens een reden om de blokkade op de Hoofdweg op te heffen!!!

  2. Ed

    Beste v Velzen,

    Wat voor moeite is het om iets om te moeten rijden? Ipv keren op het zebrapad, kun je ook 100 meter verder rijden en de rotonde bij het Burg van Stamplein volledig rondrijden. Dit kost geen 10 minuten en is een stuk veiliger. Misschien een beter idee om je reis voor te bereiden en de route juist te kiezen, oftewel via Graan voor Visch. Voor het eenrichtingsverkeer van de Kruisweg geldt nagenoeg hetzelfde… Denk aan de route via de Nieuweweg.

    Als men iets minder aan ikke denkt en iets meer aan de medemens, zal het allemaal een stuk soepeler en beter verlopen.

    Bedankt.

  3. v Velzen

    Zou het toch niet beter zijn, gemeente Haarlemmermeer, om die idiote blokkade voor de Hoofdvaart af te schaffen?! Dit soort dingen blijven gebeuren, omdat mensen zinloos om moeten rijden. En niet alleen op de Hoofdvaart maar ook vanwege de Kruisweg die nu deels eenrichtingsverkeer is geworden, dus ook praktisch onbereikbaar zonder 10 minuten om te moeten rijden!

Reacties zijn gesloten.