Aalsmeer: Fietser ernstig gewond na valpartij

201013_EL_FIETSER_ERNSTIG_GEWOND_NA_VALPARTIJ_2Aalsmeer, 20 oktober – Bij een ongeval op de Ophelialaan is zondagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde vlak bij de Stommeerweg toen de fietser onderuit ging en hard op het asfalt terecht kwam. De situatie werd zo ernstig ingeschat dat direct twee ambulances en de traumahelikopter werden gealarmeerd.

De traumahelikopter met het mobiel medisch team landde vlak bij het ongeval en trok veel bekijks van nieuwsgierige buurtbewoners. Het slachtoffer werd na de eerste medische zorg op straat, met spoed voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend waarom de fietser onderuit ging.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

201013_EL_FIETSER_ERNSTIG_GEWOND_NA_VALPARTIJ_1 201013_EL_FIETSER_ERNSTIG_GEWOND_NA_VALPARTIJ_2 201013_EL_FIETSER_ERNSTIG_GEWOND_NA_VALPARTIJ_3