Abbenes: Automobilist ramt vangrail en blaast positief.

Abbenes: Automobilist ramt vangrail en blaast positief.Abbenes, 20 oktober – Een automobilist is zondagochtend rond acht uur op een vangrail van de A44 geknald. Omdat in eerste instantie het ongeval ernstig klonk werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd, toen eenmaal de eerste hulpverleners ter plaatse waren, bleek het mee te vallen en werd de brandweer afbesteld.

De bestuurder is door de ambulancemedewerkers nagekeken, maar hoefde niet mee met de ambulance. Wel mocht hij met de agenten mee, de bestuurder blies posities voor alcohol. Op het bureau krijgt hij een uitgebreide ademanalyse.

Nadat de wagen door de bergingsdienst afgevoerd was, kon de rechter rijstrook en de afrit Abbenes weer opengesteld worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Abbenes: Automobilist ramt vangrail en blaast positief. Abbenes: Automobilist ramt vangrail en blaast positief. Abbenes: Automobilist ramt vangrail en blaast positief.

Total Page Visits: 265 - Today Page Visits: 1