Hoofddorp: Man richt enorme ravage aan bij tankstation A4 (video update)

Ravage bij tankstation langs de A4 bij HoofddorpHoofddorp – Een automobilist heeft zondagnacht voor een ravage gezorgd nadat hij onwel was geworden. De man kwam rond tien voor twaalf het terrein van het tankstation langs de A4 hij Hoofddorp opgereden. Nadat hij zijn auto had stilgezet ging het mis, tijdens een telefoongesprek werd de man onwel, hierdoor trapte hij vol op zijn gaspedaal.

Hij ramde daarna een pomp van het tankstation, welke gelanceerd werd en kwam tegen een geparkeerde wagen tot stilstand.

Omstanders boden direct eerste hulp in afwachting op de hulpdiensten. Door de klap waarmee de pomp werd geraakt werd er ook een stuk de tankshop in gelanceerd, dwars door het raam van de tankshop. Door de klap werd de beveiligingsinstallatie geactiveerd waardoor de brandstoftoevoer werd stopgezet.

De bestuurder welke onwel was geworden is naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De twee inzittenden van een auto die werd geramd, zijn ook naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is nog onduidelijk hoe ernstig deze verwondingen zijn. Drie voertuigen moesten worden afgesleept. Het tankstation ging nadat de ravage opgeruimd was, beperkt open voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp Ravage bij tankstation langs de A4 bij Hoofddorp

 

Misschien vindt u dit ook interessant?